Bacon Gearomatiseerde Popcorn Popcorn Maker Beoordelingen

Als het gaat om hartig en zout, is het moeilijk om ruzie te maken met de smaak van spek. Popcorn met speksmaak is niet echt iets nieuws, het is gewoon popcorn met spekvet. Dit is iets wat de grootouders of overgrootouders van veel mensen al die tijd hebben gedaan.

J&Ds maakt voorgepofte popcorn met baconsmaak. Ze maken ook een magnetronversie. Het bevat geen bacon en het heeft een aantal zeer negatieve recensies ontvangen. We blijven bij het origineel.

Het eerste wat we nodig hebben is wat spekvet. Bak wat spek uit en bewaar het vet. Nu is het tijd om popcorn te maken. Je kunt dit in je Whirly Pop maken of als je er geen spekvet in wilt krijgen, gebruik dan een pan met deksel en schud het heen en weer over de kookplaat.

Afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepels spekvet

  • 1/4 kop popcorn

  • 1/2 theelepel gewoon zout of gekruid zout

  • 2 Eetlepels Spekstukjes (optioneel).

  • 1/2 kop geraspte kaas (optioneel)

Routebeschrijving

  • Je kunt je popcorn poffen met een WhirlyPop popcornpopper of de kookplaat gebruiken. De kookplaat kan worden gebruikt door olie te verhitten en te testen met een paar popcornpitten. Zodra ze gepoft zijn, voeg je de resterende popcorn toe aan de pan en dek je af. Verplaats vervolgens de pan totdat alle korrels zijn gepoft.
  • Nadat de maïs is gepoft, kan extra spekvet of boter worden toegevoegd (ook optioneel), voeg dan zout toe en roer indien gewenst spekjes en kaas erdoor.
  • Je kunt de maïs ook zonder het spekvet laten knallen en gewoon spekkruimels aan de gepofte maïs toevoegen. Je kunt ook kruidenzout, bieslook en groene ui toevoegen.